Reținuți pentru furt
Social 25 aprilie 2024, 20:06 | 178

Un șofer de autobuz a fost depistat ieri beat la volan. Acesta efectua manevre periculoase în trafic în timp ce transporta pasageri. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 63 de ani, care sunt bunicul, fiul lui și, respectiv, fiul acestuia din urmă, sunt suspecți că ar fi obligat o femeie de 43 de ani să cerșească în mai multe state din Europa și în Rusia. Potrivit anchetei, așa-zisa afacere era una de familie. Timp de 16 ani, din cerșitul femeii erau colectați zilnic 400-500 de euro. Gruparea a fost destructurată cu sprijinul poliției de la București. Investigațiile continuă, timp în care cei trei beneficiază de prezumția nevinovăției.

Doi bărbați de 24 de ani, din raionul Călărași, au fost reținuți după ce ar fi sustras bunuri și bani din două automobile, parcate pe bulevardul Dacia din Chișinău. Potrivit polițiștilor, suspecții ar fi pătruns în mașini pe timp de noapte, prin spargerea geamurilor. Suma pagubei a fost estimată la 105 000 de lei. O parte din bunuri a fost recuperată și returnată victimelor. Pe caz a fost inițiată o cauză penală. Cei doi riscă până la patru ani de pușcărie.

Un șofer de autobuz care circula pe linia Chișinău-Cruzești a fost depistat la volan cu 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Incidentul a avut loc miercuri, la orele amiezii. Inspectorii au tras mașina pe dreapta, după ce au observat manevrele periculoase efectuate în trafic. Șoferul, un bărbat de 62 de ani, a fost înlăturat de la volanul mijlocului de transport, iar pasagerii au ajuns la destinație cu un alt autobuz. Cazul a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Ciocana.

Opinia ta contează. Comentează!