Image-Description
Andrei Năstase susține PNL la europarlamentare: Au contribuit decisiv la consolidarea vectorului pro-UE al RM
Politic 19 martie 2019, 12:10 | 1359

Echipa de candidați ai PNL pentru alegerile europarlamentare include cele mai multe personalități politice care au contribuit și vor contribui decisiv la păstrarea și consolidarea vectorului european al Republicii Moldova. Este opinia copreședintelui blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase.

„În ce privește alegerea mea și a Platformei DA la scrutinul din mai pentru Parlamentul UE, reiterez că dincolo de sprijinul reciproc firesc, determinat de faptul că PNL și Platforma DA sunt membri ai aceleiași familii politice a popularilor europeni și au un parteneriat încheiat oficial, liderii regionali, primarii de succes ai acestuia și liderii naționali în frunte cu președintele Ludovic Orban au fost și vor rămâne partenerii noștri de nădejde și cei alături de care vom construi cu încredere și determinare, etapă cu etapă, dosarul de apropiere reală a Moldovei de Uniunea Europeană”, a menționat Andrei Năstase.

„Anume echipa de candidați ai PNL pentru alegerile europarlamentare include cele mai multe personalități politice care au contribuit și vor contribui decisiv la păstrarea și consolidarea vectorului european al R. Moldova și regăsirea noastră acasă, în spațiul istoric și cultural comun”, a adăugat liderul Platformei DA.

În cadrul Summitului Partidului Popular European, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la București, liderul PNL, Ludovic Orban, și-a reiterat sprijinul necondiționat pentru parcursul european al Moldovei și eforturile celor din Platforma DA, din blocul ACUM, „de a implementa reformele necesare pentru salvarea țării și a oamenilor ei din captivitatea regimului hibrid”.

Opinia ta contează. Comentează!