Bărbat suspectat că și-a violat fiica
Social 23 mai 2018, 19:24 | 25831

Un bărbat dintr-un sat din raionul Telenești este suspectat că și-a agresat sexual fiica de 14 ani. În prezent, adolescenta se află într-un centru de reabilitare, iar tatăl ei ar fi plecat recent peste hotare. Și mama fetei este la muncă în străinătate de peste un an. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

În familia cu pricina sunt trei copii, doi băieți și o fată, care rămăseseră în grija tatălui lor după ce soția acestuia a plecat să muncească în străinătate. Presupusul viol ar fi avut loc anume după ce mama copiilor a mers peste hotare. Potrivit sătenilor, și bărbatul suspectat de agresiune sexuală nu mai este în localitate, iar adolescenta a fost dusă la un centru de reabilitare.

Localnicii mai spun că este vorba despre o familie de gospodari și nu cred că bărbatul ar fi putut să comită violul.

Bunica fetei, care are grijă acum de copii, a refuzat să discute cu reporterul Jurnal TV.

Autoritățile locale nu au fost de găsit la telefon nici a doua zi. Potrivit avocaților specializați în domeniu, din păcate, numărul unor astfel de cazuri este în creștere în Republica Moldova, doar că de puține ori instanța de judecată îi condamnă pe cei care s-ar face vinovați și asta se întâmplă din lipsă de probe.

Polițiștii din Telenești ne-au declarat că au pornit o cauză penală, tatăl fetei având statut de suspect. Ei au mai spus că au aflat despre acest caz la începutul luni mai, adolescenta a fost audiată deja și supusă expertizei medico-legale, dar au refuzat să ofere alte detalii. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 12 ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie