Năstase și Filip, candidați în capitală
Politic 6 septembrie 2019, 20:30 | 5843

Andrei Năstase este candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar al Chișinăului. El a confirmat astăzi anunțul făcut ieri de către Maia Sandu, la un post privat de televiziune. Candidatul PD-ului pentru același post ar putea fi Pavel Filip, a anunțat președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov.

Andrei Năstase a făcut acest anunț după ce a declarat ieri că - cităm - ”candidatul Blocului ACUM trebuie să câștige și la alegerile din Chișinău și la cele prezidențiale, de anul viitor”. Contracandidatul lui Năstase ar pute fi fostul premier Pavel Filip. Despre acest lucru a anunțat la un post de televiziune președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov.

O decizie finală ar urma să fie luată la congresul Partidului Democrat, programat pentru ziua de mâine. Candidatura lui Andrei Năstase din partea Blocului ACUM ar urma să fie anunțată oficial luni. Astăzi și-a anunțat intenția de a participa în cursa pentru Primăria Chișinău activistul civic și consilierul municipal Victor Chironda. 

Opinia ta contează. Comentează!