Se pregătește un film de excepție; Regia și scenariul filmului îi aparține lui Anatol Durbală
Social 30 noiembrie 2021, 20:28 | 5987

O producție ambițioasă se pregătește la Chișinău. Este vorba despre o peliculă inedită, care are denumirea provizorie ”Santa Barbara”. Filmul este turnat de către actorul Anatol Durbală, care a scris și scenariul.

ANATOL DURBALĂ, regizor și scenarist: "Este despre faptul că am ajuns să trăim o viață în care ambalajul contează mai mult decât conținutul. Am ajuns să luăm normalitatea ca drept excepție. Am ajuns să trăim într-un fel care, practic nu mai aparține oamenilor."

Filmul a străbătut barierele geografice și întrunește peste 70 de actori din câteva țări ale lumii, iar locațiile unde sunt trase cadrele sunt cu totul specifice, ne-a mărturisit producătorul Sergiu Cumatrenco.

SERGIU CUMATRENCO, producător: "Suntem în a 13 zi de filmare. Am reușit să filmăm în locații destul de specifice, în săli de naștere, în televiziuni, suntem la Jurnal TV, grădinițe. Avem conaționali de ai noștri care sunt și din Italia, și din București. Avem actori care vin și din stânga Nistrului, de la Tiraspol. Cumva este un proiect multinațional și sperăm să îi fie interesant publicului autohton și nu doar."

Filmul ”Santa Barbara” urmează să ajungă pe ecrane anul viitor. Producătorii mizează pe o lansare internațională, în cadrul unui festival de film de clasa A. Proiectul este susținut de Centrul Național al Cinematografiei și de Delegația Uniunii Europene, printr-un program implementat de PNUD Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie