Vor perspectivă europeană pentru Moldova
Internaţional 17 aprilie 2019, 19:40 | 3484

Integrarea europeana a Republicii Moldova este principalul angajament al Partidului National Liberal din Romania, in viitorul mandat al legislativului comunitar. ”PNL este singura formatiune, care poate obtine ceva pentru romanii de pe ambele maluri ale Prutului, in viitorul parlament al Uniunii Europene”, a declarat pentru site-ul Jurnal.md. europarlamentarul de la Bucuresti Siegfried Muresan.

Republica Moldova merită să beneficieze de banii europeni, în primul rând, pentru dezvoltarea infrastructurii, a precizat Siegfried Mureșan, potrivit căruia, PNL și-a luat angajamentul să atragă în acest sens cât mai multe investiții.

Mureșan a vorbit despre ce își propun europarlamentarii PNL în viitorul mandat în ceea ce privește Republica Moldova.

Duminică, 21 aprilie, la Sala cu Orgă din Chișinău, Partidul Național Liberal din România își va lansa candidații săi pentru alegerile în Parlamentul European. La eveniment vor participa Ludovic Orban, președintele PNL, Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL și purtător de cuvânt al PPE, alți parlamentari PNL. Amintim că, în perioada 23-26 mai curent, cetățenii din statele membre UE vor alege, prin vot direct, noul Parlament European.

Opinia ta contează. Comentează!