Copil în stare gravă, după accident
Social 13 noiembrie 2018, 14:58 | 1448

Un băiat de opt ani se află în stare critică la spital, cu traumatism cranio-cerebral, după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul a avut loc aseară pe strada Vasile Lupu din Chișinău. Detalii - în cele ce urmează.

Copilul era împreună cu bunica și sora sa, de 12 ani, care traversau strada regulamentar. Acestea din urmă la fel au fost transportate la spital. Medicii spun că starea lor este stabilă. Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore. Poliția afirmă că bărbatul nu se afla în stare de ebrietate.

Într-un alt accident a murit un bărbat de 46 de ani. Pietonul a fost lovit de o mașină pe strada Lunca Bâcului din Chișinău. Potrivit poliției, șoferul în vârstă de 25 de ani a fost reținut și pe numele lui a fost pornit un dosar penal. Acum el riscă de la trei până la șapte ani de pușcărie.

Un bărbat de 84 de ani, din raionul Soroca, a decedat în propria locuință, după un incendiu de mici dimensiuni. Salvatorii presupun că victima s-ar fi intoxicat cu bioxid de carbon. Expertiza medico-legală urmează să stabilească cu exactitate cauzele decesului.

Opinia ta contează. Comentează!