CALIN JUCOVSCHI, reporter Jurnal TV: "Se vede bine, nu? Aici, drumul a fost adâncit, iar peste ceva vreme, a fost turnat prundiș. Totul părea sa meargă bine, până în ziua când a fost instalată această bordură. Pe alocuri a fost pusă astfel încât înălțimea ei ajunse la aproape jumătate de metru, iar intrarea cu vehiculul în curte a devenit imposibilă pentru cei care locuiesc pe strada cu pricina."

Oamenii ne-au spus că, de când locuiesc aici, drumul nu a fost reparat niciodată. Mare le-a fost bucuria când, cu două săptămâni în urmă, au început lucrările. Ieri însă, bucuria lor s-a transformat în scârbă.

Nicolae ne-a spus că s-a dus la serviciu, iar când s-a întors acasă a rămas fără cuvinte.

Un alt drum din apropiere, la fel trebuia să fie reparat, dar locuitorii s-au opus.

Primarul orașului Codru, Vladimir Munteanu, ne-a spus că drumul este construit conform standardelor, iar primăria nu este obligată să le facă gospodarilor intrările în curte.

VLADIMIR MUNTEANU, primarul orașului Codru: "Să luați un specialist, să mergeți la fața locului și să vedeți cine e corect - noi s-au ei. Intrările în ogradă trebuie să le facă singuri, pentru că dacă casa a fost construită mai sus decât nivelul drumului, atunci, e problema locatarilor, nu a noastră. - Ce ar trebui să facă persoanele care nu au resurse financiare pentru a repara ograzile? - Dumneavostră îmi da-ți întrebări la care nu pot să răspund. Și de unde știți că ei nu au bani? - Dar nici nu vați gândit la acest lucru. - Eu nu vrea să vorbesc cu cineva care nu este specialist în domeniu."

Pentru reparația drumurilor de pe străzile Livădarilor din orașul Codru primăria a alocat peste 1 milion 800 mii de lei.