Peste o sută de tineri s-au ales cu amenzi, după ce au fost surprinși de poliție într-un local din Chișinău
Social 8 martie 2021, 19:42 | 6227

Unele cluburi de noapte din Chișinău sfidează restricțiile sanitare și organizează petreceri cu ușile închise. Peste o sută de tineri s-au ales cu amenzi, după ce au fost surprinși de poliție, la ceas de noapte, în incinta unui local de pe strada Nicolae Dimo. Petrecăreții se înghesuiau la mese și trăgeau din narghilea. Când mascații au dat buzna, muzica s-a oprit, iar unii au încercat să se ascundă sau să-și acopere fața. Pe de altă parte, administratorul localului s-a dat în spectacol și a insultat jurnaliștii, fapt pentru care a fost reținut de poliție.

DANIEL MAZEPA, șef de secție direcția Prevenire: "Vrem să oprim pandemia, luptăm de peste un an de zile și nu ne reușește. Motivele stau în spatele nostru. Tinerii iresponsabili, care se distrează și duc virusul mai departe."

Unii petrecăreți s-au arătat deranjați de prezența camerelor de filmat și au insultat jurnaliștii.

Cel mai iritat de verificările nocturne ale oamenilor legii a fost administratorul localului. Acesta și-a vărsat furia înjurând jurnaliștii ca la ușa cortului.

Insultele nu s-au terminat aici. Administratorul, care s-a lădat că este student la drept, ne-a arătat gesturi obscene și a încercat să ne bruscheze.

După ce i-a luat la rost și pe polițiști, tânărul a fost luat cu forța şi dus la Inspectoratul de Poliție. El urmează a fi cercetat pentru huliganism. De asemenea, a fost verificat un local din sectorul Botanica al capitalei. Şi aici cheful era în toi și tot cu ușa închisă și draperiile trase.

Pentru a evita camerele de luat vederi, unii petrecăreți s-au baricadat în baie.

În cele din urmă, aceștia au iașit, dar cu fața acoperită sau cu spatele la cameră. Unii chiar au devenit agresivi și au bruscat jurnaliștii.

CRINA BODIU, administrator: "- Fiecare om răspunde pentru viața lui. Ați văzut foarte bine, aici nu a fost full. Nu erau o sută de persoane cum stau în rutieră sau în troleibuz."

Verificările au fost efectuate de Direcţia prevenire a Inspectoratului Naţional de Securitate Publică, batalionul cu destinație specială "Fulger" şi Direcţia inspectare efectiv al Inspectoratului General de Poliţie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie