Alte două persoane au fost audiate în calitate de martori în dosarul procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo
Justiţie 25 noiembrie 2021, 15:54 | 697

Procurorii ne anunță că alte două persoane au fost audiate în calitate de martori în dosarul Stoianoglo. Declarațiile celor doi martori și celelalte probe administrate vin să confirme învinuirea adusă procurorului general suspendat, precizează Procuratura Anticorupție.

Într-un mesaj publicat pe facebook, procurorul de caz, Victor Furtună, face referire și la recentele percheziții efectuate în biroul lui Stoianoglo.

A fost efectuată cercetarea unui dispozitiv electronic de comunicare, cu participarea specialistului, fiind stabilite probe pertinente cauzei penale și a fost efectuată expertiza inginero-tehnică a unui dispozitiv electronic de comunicare.

Alexandr Stoianoglo a fost reținut pe 5 octombrie curent, după o serie de percheziții la Procuratura Generală. El a fost plasat imediat în izolator. Ulterior, a fost trimis în arest la domiciliu. Alexandr Stoianoglo este urmărit penal pe cinci capete de acuzare. Potrivit procurorului anticorupție, Victor Furtună, este vorba de abuzul de serviciu, corupere pasivă, fals în declarații, abuz în serviciu și depășirea atribuțiilor de serviciu.

Opinia ta contează. Comentează!