Jurnalul Săptămânii, 18 Decembrie

Programul informativ de sinteză a celor mai importante știri și evenimente. Abordări obiective pe subiectele sociale de rezonanță națională și din afara țării.

Imunizarea se face la limita cadrului legal. Peste șapte mii de doze cu termen expirat au fost administrate până acum. În centrele de imunizare nu există informații clare privind vaccinurile anti-covid. Câte doze se pierd, nu se știe. Acestea sunt câteva dintre concluziile Curții de Conturi, care a făcut recent un audit la Ministerul Sănătății, la Agenția Națională de Sănătate Publică și la subdiviziunile teritoriale ale acesteia.

Frumusețea naturii din Rezervația „Orheiul Vechi” poate fi admirată de la înălțime. Asta datorită unei Platforme de Belvedere amenajată chiar la intrarea pe teritoriul rezervației. Aceasta oferă o priveliște unică spre obiectivele turistice, devenind un punct de oprire spontană a vizitatorilor.

Dacă intenționați să vă vaccinați cu serul Johnson&Johnson, să știți că nu veți putea face asta. De ce? Pentru că stocurile de ser sunt epuizate și în acest an nu vor mai fi completate. Termenul de valabilitate al acestui vaccin a expirat. De câteva luni a dispărut și vaccinul Sputnik V. Autoritățile anunță că a fost organizată o licitație pentru procurarea unui lot de ser rusesc, dar când se va întâmpla acest lucru, nu se știe.

Opinia ta contează. Comentează!