Jurnalul orei 19, 22 August
Jurnalul orei 19:00 22 august 2023, 19:55 | 659

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Zeci de angajați ai companiei ”Moldaeroservice” stau fără bani. Ultimul salariu l-au primit în octombrie 2020. În septembrie trecut, întreprinderea a ajuns în procedură de insolvabilitate, din cauza datoriilor față de angajați și bugetul de stat. Cifra totală a trecut de zece milioane de lei.

Un nou conflict în orașul Codru, din suburbia Chișinăului. Mai mulți locuitori vorbesc despre o încălcare a normelor legale, după ce s-a observat că pe terenul întreprinderii pomicole Dumbrava-Codru au început să fie ridicate mai multe case private.

Procuratura Generală a dispus de un sistem parțial funcțional din punct de vedere al conformități. Acest fapt a condus la multiple abateri în utilizarea banilor publici, inclusiv riscuri de fraudă și nereguli în administrarea patrimoniului. Ce au mai depistat experți din cadrul Curții de Conturi, aflați în jurnal.

Grecia arde din nou. Doi oameni au murit în urma incendiilor masive de vegetație. A fost o noapte grea pentru sutele de pompieri care luptă cu flăcările pe zeci de fronturi. Spitalul din Alexandropolis a fost evacuat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie