Jurnalul orei 17, 21 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 21 decembrie 2023, 18:27 | 800

Prezentat de Vasile Luchianu

Un medic de la familie a fost audiat astăzi ca martor în dosarul, în care care fostul președinte Igor Dodon și soția acestuia sunt cercetați pentru falsificarea unui certificat medical. Martorul a declarat instanței că în document nu era scris că fiul lui Dodon trebuie să urmeze cursul de reabilitare în străinătate, așa cum a declarat anterior fostul președinte și avocatul acestuia. Documentul a fost întocmit și aplicat în mod fraudulos de către o altă persoană, decât cea care era în drept să emită acest certificat, afirmă procurorul de caz.

Vasile Plevan, adjunctul interimar al șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a pierdut procesul de judecată la Curtea Supremă de Justiție. Contestația depusă de Plevan după ce a picat testul integrității pentru funcția de membru în CSP a fost respinsă astăzi de magistrați. Potrivit hotărârii decizia este irevocabilă.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță trimiterea în judecată a bărbatului reținut în octombrie curent, în Vama Sculeni, cu 550 de mii de euro de contrabandă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie