Candidații pentru Chișinău, la urne
Politic 5 noiembrie 2023, 20:03 | 528

Mai mulți candidați pentru funcția de primar al municipiului Chișinău și-au exercitat dreptul la vot în prima jumătate a zilei. Unii au venit cu soțiile, alții, alături de copii.

LILIAN CARP, candidatul PAS pentru funcția de primar al capitalei: "Am votat pentru un oraș mai confortabil, un oraș în care proiectele care sunt implementate să nu fie proiecte de mântuială, care la prima ploaie le scoate în evidență neajunsurile care sunt. Am votat pentru un oraș în care să avem curți bine amenajate. Am votat pentru un oraș în care să avem transport public în fiecare cartier. Am votat pentru normalitatea care trebuie să se întoarcă în municipiul Chișinău."

ION CEBAN, candidatul MAN pentru funcția de primar al capitalei: "Chișinăul este casa noastră a tuturor și am votat astăzi pentru dezvoltarea Chișinăului, dezvoltarea capitalei Republicii Moldova, pentru cei mici, pentru cei mari, pentru cei în etate, pentru un oraș curat, pentru oraș modern, pentru un oraș amenajat."

VADIM BRÂNZANIUC, candidatul PSDE pentru funcția de primar al capitalei: "Sunt cu soția, iar de votat, am votat pentru un al mod de a face administrație, pentru un oraș cu blocuri reabilitate, pentru un oraș cu trafic fluid, pentru un oraș în care să fii mândru că trăiești, iubești și muncești."

VASILE BOLEA, candidat pentru funcția de primar al capitalei: "Pentru schimbări, schimbări pozitive, pentru renașterea municipiului Chișinău și a întregii Moldove. Eu cred că de aici, din capitală, ar trebui să se producă aceste evenimente."

RUSLAN CODREANU, candidatul Blocului Electoral „Ruslan Codreanu”: "- Pentru un Chișinău în care primăria este împreună cu oamenii, o primărie transparentă, care dezvoltă, construiește. Așa cum am zis, putrea Chișinăului sunt oamenii Chișinăului. - Cu cine ați venit astăzi? - Cu fiica mea."

ION BULGAC, candidatul CUB pentru funcția de primar al capitalei: "E un vot pentru prezent și pentru viitor, pentru un Chișinău normal, pentru un Chișinău corect, pentru o echipă de oameni care nu mint, pentru o echipă de oameni care au un program pragmatic și eu sunt ferm convins că începând cu ziua de mâine, vom construi un Chișinău corect și normal."

VICTOR CHIRONDA, candidatul Platformei DA pentru funcția de primar al capitalei: "Am vebit cu gânduri bune, cu speranțe că vom reuși în aceste alegeri să întoarcem Primăria Chișinău oamenilor, că vom reuși să eliberăm primăria de politică, de corupție, de incompetență."

ADRIAN ALBU, candidatul PSRM pentru funcția de primar al capitalei: "Am votat pentru un oraș în care să fim respectați, un oraș în care să existe pluralism de opinie, un oraș care vrea să se dezvolte, o echipă care știe să facă acest lucru."

Candidatul pentru funcția de consilier municipal pe lista PSRM, Igor Dodon, și-a exercitat dreptul la vot mai târziu. Acesta a fost însoțit, la biroul electoral de soția sa, Galina.

IGOR DODON, candidat pentru funcția de consilier PSRM: "Sunt și eu candidat la funcția de consilier municipal, pe jumătate de mandat și cu toată experiența pe care o am voi face tot posibilul ca lucrurile în Chișinău să se miște în direcția cea bună. "

Opinia ta contează. Comentează!