Meteo, 21 Decembrie
Meteo 21 decembrie 2023, 20:33 | 281

Prezentat de Felicia Jenunchi

Maine, 22 decembrie, maximele termice se vor situa intre plus 3 si plus 8 grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la minus doua grade in nordul tarii. Meteorologii anunta ploi slabe in localitatile nordice si cele de centru, in cele sudice se prevede cer noros. Plus 6 grade se vor inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana la plus doua. In localitatile nordice maximele vor oscila intre plus 3 si plus 4 grade, in cele sudice vor fi plus 7 si plus 8 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 7 grade se vor inregistra in orasele Bucuresri, Iasi, Timisoara, Constanta si Craiova. Se prevede cer variabil la Cluj, cu maxime de pana la plus 6 grade. Plus 3 grade vor fi la Brasov.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 15 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 12 la Madrid. Innorat va fi la Londra, maximele nu vor depasi plus 11 grade. Meteorologii anunta ploi la Paris si Amsterdam, vor fi plus 12 si plus 9 grade. Plus un 6 grade vor indica termometrele la Viena, plus 4 la Berlin. Va ploua la Varsovia. Insorit va fi la Atena. Plus doua grade vor fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie