Jurnalul orei 17, 4 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 4 decembrie 2023, 17:59 | 675

Prezentat de Vasile Luchianu

Un bărbat din Soroca riscă să ajungă după gratii, pentru mulți ani, pentru că ar fi ucis-o pe mama sa. Poliția a fost sesizată de un alt fiu al victimei, care a găsit-o pe femeie moartă, duminică dimineața. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Medicii spitalelor din unele zone din China sunt suprasolicitați. Din cauza creșterii cazurilor de infecții respiratorii în China, în special în rândul copiilor, unitățile de pediatrie din mai multe spitale sunt copleșite, iar multe secții de internare sunt pline, scrie Al Jazeera. Organizația Mondială a Sănătății a cerut autorităților de la Beijing să ofere mai multe informații despre cazurile cu pricina.

25 de mii de copii din familii cu venituri mici vor simți în următoarele zile spiritul Crăciunului. O caravană formată din șapte camioane, pline cu daruri, va ajunge în peste 20 de localități. Acțiunea de binefacere este desfășurată de organizația germană de caritate ”Round Table”. Pentru a ajuta la distribuirea darurilor, la Chișinău au venit peste 70 de voluntari.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie