După patru luni de tăcere, Vladimir Plahotniuc a ieșit cu un mesaj în spațiul public
Politic 13 martie 2020, 15:31 | 5732

După patru luni de tăcere, Vladimir Plahotniuc anunță că este ”bine și liber”. El a plasat pe facebook o replică la recentele afirmații ale liderului formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatâi, care a declarat că fostul șef la PD este reținut în Statelor Unite. ”Despre schimbările în viața mea, am să vă comunic personal”, i-a reproșat Plahotniuc.

MESAJUL LUI VLADIMIR PLAHOTNIUC/sursa: facebook.com

Pentru oamenii apropiați, care-și fac cu adevărat griji pentru mine, le transmit că sunt în siguranță. Pentru cei, care „nu mai pot de grija mea”, le spun și lor să se liniștească, sunt bine și liber. Regret că unii se dau în spectacol și recurg la fake news-uri pentru a-și atinge diverse scopuri, inclusiv pentru a-și crește audiența și numărul de like-uri. Dar le sugerez să-și vadă de grija lor și să-și canalizeze energia pentru a rezolva problemele cetățenilor. Le mulțumesc încă o dată tuturor celor, care și-au făcut cu adevărat griji pentru mine. Dar îi asigur că nu au nici un motiv. Tocmai de aceea am decis să reacționez la aceste falsuri. Dar nu o voi face de fiecare dată, când diverse personaje vor lansa neadevăruri despre mine. Despre schimbările în viața mea, am să vă comunic personal.

... a conchis Plahotniuc, după ce Renato Usatâi a declarat joi într-un live că fostul șef al PD este reţinut de 24 de ore, pentru ca ar fi încălcat regimul de şedere pe teritoriul Statelor Unite.

Renato Usatâi a subliniat că dacă Vladimir Plahotniuc va ajunge la închisoare în SUA, atunci va fi mai liniștit. Amintim că Vladimir Plahotniuc a părăsit teritoriul Republicii Moldova pe 14 iunie, în aceeași seară în care partidul său și-a anunțat retragerea. Plahotniuc a plecat cu o mașină prin așa-zisul coridor transnistrean. La mijlocul lunii ianuarie, Vladimir Plahotniuc, soția sa și cei doi copii, au fost declarați neeligibili pentru obținerea vizelor de intrare pe teritoriul Statelor Unite. Secretarul de Stat al SUA a emis o declarație de „desemnare publică pentru implicare în acte semnificative de corupție a fostului oficial moldovean Vladimir Plahotniuc”. 

Opinia ta contează. Comentează!