Jurnalul orei 17, 7 Iulie
Jurnalul orei 17:00 7 iulie 2023, 19:25 | 645

Prezentat de Vasile Luchianu

Trecerea Prutului pe la Leușeni este astăzi deosebit de îngreunată. Responsabilii de la Chișinău le recomandă călătorilor să meargă la alte puncte de trecere, pe la Leova, Costești sau Cahul.

Marcela Paladi, tânăra care în luna februarie a rămas fără ambele picioare în urma unui cumplit accident produs pe viaductul din capitală, a făcut primii pași de dans cu noile proteze. Marcela a publicat o înregistrare video emoționantă în care dansează pe muzica lui Eugen Doga.

Volodimir Zelenski efectuează un turneu extern înaintea summitului NATO. Aseară, liderul de la Kiev s-a aflat în capitala Bulgariei, ai cărei lideri au manifestat opinii diferite față de livrarea ajutorului militar pentru Ucraina. Zelenski și omologul său bulgar au avut un schimb de replici, după ce Rumen Radev a declarat că în Ucraina este un conflict, nu război, cum e de fapt în realitate. Astăzi, Zelenski se află la Praga. El a solicitat liderilor NATO să ia măsuri concrete în vederea aderării Ucrainei la NATO și a primit sprijin în acest sens din partea președintelui ceh.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie