Jurnalul orei 17, 2 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 2 octombrie 2023, 17:59 | 897

Prezentat de Călin Jucovschi

„Vinul nostru cucerește lumea”! Acesta este sloganul celei mai de amploare manifestații a vinificatorilor, care își vor aduce, pe 7 și 8 octombrie, în centrul Chișinăului, marfa lor de calitate. La ediția curentă a Zilei naționale a vinului este așteptat un număr record de participanți - peste 90. Numărul vizitatorilor ar putea ajunge la 100 de mii, afirmă organizatorii evenimentului.

Au câte trei sau câte patru imobile, câte două mașini, salarii și venituri de sute de mii de lei. Asta găsim în declarațiile de avere și interese personale ale consilierilor municipiului Chișinău, ale căror mandate expiră în scurt timp. Noi am studiat documentele pentru anul trecut și le vom prezenta pe ale celor aleși, care trezesc un interes sporit. Astăzi vă arătăm ce averi au raportat consilierul PLDM, Ruslan Verbițchi și consilierul PSRM, Alexandru Bondarenco.

Veste bună pentru unii șoferi. Potrivit Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, benzina se va ieftini mâine, dar motorina va continua să se scumpească.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie