Meteo, 29 August
Meteo 29 august 2023, 19:59 | 323

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 37 de grade, pe timp de noapte minimile vor cobori pana la plus 18 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta averse insotite de descarcari electice in localitatile nordice si cele centrale, la sud cerul va fi noros. Plus 35 de grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 21, vantul va sufla din sud slab. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 32 de grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 36 și plus 37 de grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 32 de grade se vor inregistra la Bucuresti si la Iasi, unde sunt anuntate averse. Averse sunt asteptate si in orasele Cluj, Timisoara si Brasov. In mare parte insorit va fi la Constanta.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 28 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. La Londra si Paris va fi partial innorat, cu plus 21 si plus 22 de grade. Precipitatii sunt prognozate la Amsterdam, cu plus 19 grade. Plus 24 de grade vor fi la Roma. Innorat va fi la Viena, in mare parte innorat la Berlin. La Varșovia se vor inregistra plus 21 de grade. La Atena vor fi plus 33. La Kiev sunt asteptate averse.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie