Mașini de luptă, darul lui Erdogan
Politic 19 octombrie 2018, 14:49 | 1381

Două vehicule de intervenție în timpul protestelor, care au fost puse la dispoziția Ministerului de Interne. Asta a adus la Chișinău președintele Turciei. Recep Tayyip Erdogan a făcut anunțul astăzi, în timpul vizitei sale la Comrat. Iar aseară, după ce s-a întâlnit, separat, cu Igor Dodon și Pavel Filip, liderul de la Ankara s-a văzut la o cină cu Vladimir Plahotniuc. Unde a avut loc întrevederea, rămâne un mister.

Este vorba despre mașini blindate denumite prescurtat ”TOMA”, construite special pentru a dispersa oamenii în timpul manifestațiilor de protest.

Unde a avut loc întrevederea liderului de la Ankara cu oligarhul Vladimir Plahotniuc rămâne o taină, deocamdată. Știm doar că întâlnirea a fost organizată la inițiativa șefului PD. Potrivit unui comunicat al formațiunii, Plahotniuc a ținut să-i spună președintelui turc despre așa zisa performanţă a actualei guvernări, dar și despre modul, în care poate fi intensificată cooperarea moldo-turcă. Întrebat în calitate de ce s-a întâlnit șeful PD cu liderul de la Ankara, purtătorul de cuvânt al formațiunii a răspuns scurt.

Recep Tayyip Erdogan a venit la Chișinău la invitația lui Igor Dodon. Liderul de la Ankara a avut programată şi o deplasare la Comrat.

Opinia ta contează. Comentează!