Meteo, 12 Martie
Meteo 12 martie 2024, 21:35 | 324

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate temperaturi de pana la plus 10 grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la zero grade in nordul tarii. Meteorologii anunta ploi pe tot teritoriul Republicii Moldova. Plus 7 grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus doua grade. Temperaturile maxime vor oscila intre plus 5 si plus 6 grade in localitatile nordice, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 9 si plus 10 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. La Bucuresti se vor inregistra maxime de pana la plus 12 grade, meteorologii anunta ploi slabe. Cu un grad mai rece va fi la Cluj, cerul va fi noros. 13 grade vor fi in orasele Timisoara si Craiova.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Se prevede cer noros in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 13 si plus 14 grade Celsius. 17 grade se vor inregistra la Roma. Se prevede cer variabil la Viena, innorat va fi la Berlin. Maxime de pana la plus 4 grade vor fi la Kiev. La Atena va fi partial insorit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie