Pachete capcană în Texas
Externe 20 martie 2018, 08:30 | 1448

Doi tineri au fost grav răniţi într-o explozie puternică, în orașul Austin, din Texas, după ce ar fi atins un colet suspect. Incidentul a avut loc în timp ce autoritățile încearcă să prindă făptașii responsabili de o serie de atacuri cu astfel de pachete-capcană în oraş.

Cei doi americani, în vârstă de douăzeci de ani, au fost spitalizaţi, iar viaţa lor nu le este în pericol. Cazul este investigat de poliție, cu ajutorul agenților federali. Autoritățile i-au îndemnat pe locuitorii de pe o rază de un kilometru de la locul incidentului să rămână în locuinţe și să nu atingă niciun pachet suspect.

Explozia a avut loc la doar câteva ore după ce şeful poliţiei a anunţat că va fi oferită suma de 115 mii de dolari în schimbul unor informaţii, care să conducă la arestarea persoanei, care a trimis trei astfel de pachete-capcană la începutul acestei luni, în exploziile cărora au fost ucise două persoane, iar alte două au fost rănite.

Toate victimele sunt hispanici sau afroamericani, iar presa de peste Ocean bănuiește că ar fi vorba despre atacuri rasiste.

Opinia ta contează. Comentează!