NSYNC, pe Aleea Celebrităților
Monden 1 mai 2018, 20:03 | 2344

Una dintre cele mai populare formaţii pop din Statele Unite, de acum 20 de ani, a primit o stea pe Aleea Celebrităților de la Hollywood. Este vorba despre NSYNC, iar cu această ocazie, membrii trupei s-au reunit în formulă completă.

Trupa americană 'N Sync a cunoscut succesul pe scena muzicală a anilor 90 ai secolului trecut și, de atunci, a cucerit inimile a milioane de adolescente. Cei cinci foști membri ai formației, printre care și renumitul Justin Timberlake, s-au reunit în exclusivitate pentru a inaugura o stea pe legendarul bulevard al celebrităților. Alături de vedete, în unul dintre cele mai emoționante momente din viața lor, au fost familiile acestora, dar și sute de fani entuziasmaţi.

Au trecut mai bine de 15 ani de când membrii trupei, care au cucerit topurile cu hituri precum „It's Gonna Be Me” sau „Bye Bye Bye”, au hotărât să nu mai continue împreună cariera muzicală. Formația 'N Sync s-a destrămat în 2002, dar membrii ei au urcat ultima dată pe scenă împreună la gala MTV din 2013.

Opinia ta contează. Comentează!