Jurnalul orei 17, 5 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 5 octombrie 2023, 19:34 | 999

Prezentat de Vasile Luchianu

Termoelectrica este pregătită pentru noul sezon de încălzire. Asigurările au fost date de directorul interimar al întreprinderii, Iurie Rozlovan. Acesta a spus că, teoretic, există premise pentru ca tariful la energia termică să se ieftinească, dar totul depinde de prețul de import al gazelor naturale și de prețul stabilit de Agenția Naționale pentru Reglementare în Energetică.

Folosește doar hârtie, pânză și multe culori, dar ce iese din mâna meșterului ajunge în colecțiile unor admiratori din Statele Unite, Italia sau Franța. Sergiu Damian din comuna Domulgeni, raionul Florești, face măști de mai bine de 25 de ani, dând viață personajelor artistice. Pe lângă orele de arta plastică, profesorul mai are o ocupație - modelează fluiere pentru copii.

Trec prin greutăți, dar spun că ceea ce te face cu adevărat fericit sunt copiii. Vorbim despre soții Dinu din orașul Bălți care aveau deja o fată, iar acum două luni familia lor s-a mărit cu încă trei copii. Tripleții Felicia, Daria și Dumitru sunt cei care le-au adus mai multe responsabilități, dar și mai multă lumină în case. Soții Dinu spun că încearcă să se descurce, dar sprijinul pe care-l primesc de la autorități este infim.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie