Basarabenii, în oraș cu primarul de Oradea
Externe 8 iunie 2018, 15:16 | 2728

Primarul de Oradea, Ilie Bolojan, le-a făcut cinste cu pizza mai multor tineri, membri ai Asociaţiei Studenţilor şi Elevilor Basarabeni, care învață în acest oraș. Întâlnirea, una informală, a fost prilejuită de victoria candidatului proeuropean la Primăria Chişinău, Andrei Năstase, la alegerile de duminica trecută.

Aproape 30 de tineri basarabeni au ieșit la o terasă din Oradea cu primarul orașului, Ilie Bolojan. Reuniunea, inițiată de edil, a avut, între altele, scopul de a stabili o relație mai strânsă dintre studenți și Primăria municipiului Oradea. Întâlnirea a fost prilejuită de victoria lui Andrei Năstase la alegerile locale noi pentru Primăria Chișinăului. În campania electorală, Năstase a fost susţinut de primarul orădean.

Primarul de Oradea a mai menţionat că se va ţine de promisiunile făcute în campania electorală pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău. Este vorba despre un transfer de bune practici în administrarea oraşului, cum ar fi absorbţia de fonduri nerambursabile, gestionarea parcărilor și atragerea investitorilor care să stimuleze economia locală. Iar la finalul reuniunii, primarul Ilie Bolojan a declarat că va încerca să susţină studenţii basarabeni, care se remarcă prin tot mai multe lucruri frumoase în Oradea, și a propus ca întâlnirea cu tinerii să devină o tradiţie, de cel puţin două ori pe an.

Opinia ta contează. Comentează!