Meteo, 12 Septembrie
Meteo 12 septembrie 2023, 20:00 | 349

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 30 de grade, pe timp de noapte minimile vor cobori pana la plus 11 grade in nordul tarii. Cerul va fi variabil, fara precipitatii. Plus 27 de grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 14, vantul va sufla din sud cu 3 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 25 de grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 29 și plus 30 de grade, noaptea se vor inregistra plus 14, plus 16 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 33 de grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova, unde se prevede cer variabil. Plus 30 de grade se vor atesta la Iasi, cu un grad mai cald va fi la Cluj. 28 de grade vor fi la Constanta.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 28 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. La Londra, Paris si Amsterdam va fi partial innorat, cu plus 21, plus 23 si plus 20 de grade Celsius. Plus 30 de grade vor fi la Roma. La Viena sunt anuntate furtuni, la Berlin ploi. La Varșovia se vor inregistra plus 30 de grade. Insorit va fi la Atena si la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie