Jurnalul orei 17, 10 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 10 octombrie 2023, 19:33 | 718

Prezentat de Vasile Luchianu

O tânără se afla în concediu de îngrijire a copilului, când întâmplător a văzut un accesoriu minunat. Tot atunci și-a zis că pate să facă la fel, sau chiar mai bine. Vorbim despre Veronica Arama, din Chișinău, care de un an încoace face genți, folosind doar mărgele, fire elastice și... pasiune.

Directorul Centrului Național Anticorupție, Iulian Rusu, a demisionat. Despre acest lucru a anunțat astăzi președintele Parlamentului, Igor Grosu. Acesta zice că legislativul va propune, în scurt timp, o candidatură pentru funcția vacantă. Iulian Rusu nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție.

A început cercetarea judecătorească în dosarul în care fondatorul companiei Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, și alți trei subalterni de-ai săi, sunt cercetați penal pentru escrocherie. Potrivit procurorilor, aceștia au cauzat prejudicii de 40 de milioane de lei mai multor persoane din Republica Moldova și România, după ce nu și-au onorat obligațiile contractuale. Astăzi procurorul de caz a citit învinuirea. Procesul a durat aproape o oră, după care ședința a fost întreruptă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie