Jurnalul orei 17, 9 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 9 octombrie 2023, 21:45 | 595

Prezentat de Vasile Luchianu

Un bărbat fost prins în stare de ebrietate avansată la volan. S-a întâmplat în acest weekend, în comuna Găvănoasa din raionul Cahul. Șoferul conducea haotic, fapt ce le-a atras atenția inspectorilor de patrulare.

Le-a demonstrat tuturor că poți reveni la viața normală, dacă vrei să-ți vezi visul împlinit. Nicolae Cneazev, din satul Zloți, raionul Cimișlia, a supraviețuit într-un accident și este nevoit acum să se miște doar în scaunul cu rotile. A luptat mult, pentru a crede în propriile puteri, și a devenit om de afaceri. Marea lui pasiune este... iepurele. În gospodăria omului a fost echipa noastră de filmare.

Parcul Industrial Tracom se confruntă în ultima perioadă cu mai multe probleme și bariere care împiedică în mod semnificativ dezvoltarea și modernizarea zonei industriale. Potrivit administrației, acest lucru se întâmplă din cauza unor rezidenți ai parcului, care nu respectă condițiile implementării proiectelor de afaceri. O altă problemă este blocajul cu care se confruntă unii agenți economici atunci când vor să obțină autorizații de construcție sau reconstrucție a spațiilor pe care le au în proprietate. Toate aceste probleme au fost discutate într-o ședință, la care au participat și trei deputați ai puterii.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie