Jurnalul orei 17, 3 Noiembrie
Jurnalul orei 17:00 3 noiembrie 2022, 20:02 | 790

Prezentat de Vasile Luchianu

Deconectarea consumatorilor casnici de la sursa de gaze, căldură și electricitate ar putea fi interzisă în perioada rece a anului. Un proiect de lege în acest sens a fost votat în prima lectură de legislativ.

Un lot de echipamente medicale de ultimă generație a ajuns astăzi la Chișinău. Este vorba de două autospeciale dotate cu ecograf, pentru acordarea, în mod special, a asistenței medicale femeilor refugiate, dar și tinerilor din satele cu acces limitat la servicii de calitate. Donația oferită de Organizația „Salvați Copiii” din București” a fost recepționată de Asociația Sănătate pentru Tineri ”Neovita”.

Turcia anunță că în această dimineață șase nave încărcate cu cereale au plecat din porturile Ucrainei după ce Rusia și-a reluat participarea la acordul privind exporturile de cereale ucrainene pe Marea Neagră. Kievul a negat că ar fi oferit noi garanţii pentru ca Moscova să revină la acord, contrar celor afirmate de Kremlin. "Avem un rezultat diplomatic semnificativ pentru țara noastră și pentru întreaga lume. Șantajul rusesc nu a dus nicăieri", a fost reacția președintelui Ucrainei care a declarat că a discutat cu președintele Turciei și i-a mulțumit pentru implicare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie