Image-Description
Angajat Gagauz-Gaz, găsit mort în depozitul întreprinderii în ziua alegerilor locale, depre care s-a aflat abia acum
Social 26 octombrie 2019, 08:01 | 2205

Un angajat la „Gagauz-Gaz” a fost găsit mort, pe 20 octombrie, pe terioriul unui depozit al întreprinderii. Postul public de televiziune de la Comrat (grt.md) notează că cadavrul unui bărbat, lăcătuș în dispeceratul serviciului de urgențe, a fost descoperit chiar în ziua primului tur al alegerilor locale, însă acest fapt l-a făcut public doar vineri, pe 25 octombrie.

Sursa citată mai scrie că, deocamdată, nu se știe nici cum a ajuns acest om acolo, fiind în afara orelor de serviciu, nici care este cauza morții acestuia.

Jurnaliștii au încercat să afle mai multe informații de la șeful securității „Gagauz-Gaz”, Andrei Mihailov, care le-a declarat:

„În calitate de specialist principal în domeniul securității corporative la Gagauz-Gaz, astăzi, nu pot îndeplini sarcinile mele, și anume, să administrez supravegherea video a teritoriilor întreprinderii, din cauza faptului că agenția de securitate responsabilă a primit o comandă de schimbare a parolei de conectare și acces la camerele de supraveghere video ale clădirilor administrative, laboratoarelor și instalațiilor de producție. M-am adresat în scris șefului în legătura cu asta. Nu am primit încă niciun răspuns. Sunt în concediu medical”.

Precizăm că, recent, presa din Găgăuzia a scris despre Andrei Mihailov că ar fi fost implicat într-un scandal de corupție, fiind acuzat de un activist local de extorcarea a 20 de mii de lei. În urma acetor învinuiri, șeful securității „Gagauz-Gaz” a depus, mai întâi, o cerere de demisie, pe care ulterior, tot el, a revocat-o. Administrația Moldova-Gaz ar fi decis să desfășoare o anchetă internă în privința a două peroane - Anna Bejenari și Andrei Mihailov, potrivit GagauzInfo.md

Cu privire la cazul angajatului Gagauz-Gaz găsit mort, poliția a comunicat pentru GRT că nu are deocamdată detalii, fiind în așteptarea rezulatelor expertizei medico-legale.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie