Sursa citată mai scrie că, deocamdată, nu se știe nici cum a ajuns acest om acolo, fiind în afara orelor de serviciu, nici care este cauza morții acestuia.

Jurnaliștii au încercat să afle mai multe informații de la șeful securității „Gagauz-Gaz”, Andrei Mihailov, care le-a declarat:

„În calitate de specialist principal în domeniul securității corporative la Gagauz-Gaz, astăzi, nu pot îndeplini sarcinile mele, și anume, să administrez supravegherea video a teritoriilor întreprinderii, din cauza faptului că agenția de securitate responsabilă a primit o comandă de schimbare a parolei de conectare și acces la camerele de supraveghere video ale clădirilor administrative, laboratoarelor și instalațiilor de producție. M-am adresat în scris șefului în legătura cu asta. Nu am primit încă niciun răspuns. Sunt în concediu medical”.

Precizăm că, recent, presa din Găgăuzia a scris despre Andrei Mihailov că ar fi fost implicat într-un scandal de corupție, fiind acuzat de un activist local de extorcarea a 20 de mii de lei. În urma acetor învinuiri, șeful securității „Gagauz-Gaz” a depus, mai întâi, o cerere de demisie, pe care ulterior, tot el, a revocat-o. Administrația Moldova-Gaz ar fi decis să desfășoare o anchetă internă în privința a două peroane - Anna Bejenari și Andrei Mihailov, potrivit GagauzInfo.md

Cu privire la cazul angajatului Gagauz-Gaz găsit mort, poliția a comunicat pentru GRT că nu are deocamdată detalii, fiind în așteptarea rezulatelor expertizei medico-legale.