Meteo, 1 Septembrie
Meteo 1 septembrie 2023, 20:22 | 333

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre plus 27 si plus 32 de grade Celsius, se prevede cer noros in toate localitatile republicii. Plus 29 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 16 grade, iar vantul va sufla din nord-vest cu rafale de pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 27 de grade, noaptea minimele se vor situa intre plus 13 si plus 14 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 32 de grade Celsius, vor fi plus 16, plus 18 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 32 de grade se vor inregistra la București si Craiova si va fi insorit. La Iasi si Timisoara se vor atesta plus 30 de grade. Plus 27 vor fi in orasele Constanta si Brasov.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 24 de grade vor fi la Lisabona, plus 25 la Madrid. La Paris si Amsterdam meteorologii anunta averse, cu plus 27 si plus 22 de grade. Se prevede cer variabil la Londra. 29 de grade se vor inregistra la Roma. In mare parte innorat va fi la Viena si la Berlin. Plus 23 de grade vor fi sambata la Varsovia. Insorit va fi la Atena, partial innorat la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie