Năstase: Uniți, putem câștiga alegerile
Politic 9 martie 2018, 19:33 | 1772

Un candidat comun al forțelor proeuropene, antioligarhice, are toate șansele să preia puterea în Chișinău. Este declarația președintelui Platformei Demnitate și Adevăr, care a fost propus de către formațiune drept candidat pentru funcția de primar al orașului. Andrei Năstase a menționat la un post privat de televiziune că așteaptă susținerea Partidului Acțiune și Solidaritate. Detalii, vedeți în cele ce urmează.

Andrei Năstase a fost întrebat de ce nu a negociat cu Partidul Acțiune și Solidaritate, înainte ca Platforma Demnitate și Adevăr să facă anunțul privind candidatul. Astfel de discuții se poartă de mult timp, a răspuns Năstase.

Liderul formațiunii Platforma DA a fost întrebat dacă are șanse să câștige alegerile, luând în considerare sondajele existente.

Anterior, Silvia Radu, dar și reprezentanții Partidului Democrat au negat că ar avea un parteneriat, la fel cum a și fost respinsă afirmația unui parteneriat dintre Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon. De menționat că la emisiune a fost invitată și președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, însă Maia Sandu a declarat că nu poate veni întrucât formațiunea pe care o conduce nu a luat deocamdată o decizie cu privire la scrutinul local. 

Opinia ta contează. Comentează!