Meteo, 11 Martie
Meteo 11 martie 2024, 21:29 | 349

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana se vor inregistra maxime de pana la plus 15 grade. Meteorologii anunta zile cu ploi in prima jumatate a saptamanii, in cea de-a doua cerul va fi noros, fara precipitatii. Maine, 12 martie, temperaturile vor oscila intre plus 5 si plus 10 grade, pe timp de noapte termometrele vor indica minime de pana la zero grade in nordul tarii. In capitala se vor inregistra plus 7 grade, plus doua grade vor fi noaptea. In localitatile nordice termometrele vor indica plus 5, plus 6 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 12 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova, meteorologii anunta ploi slabe in capitala. Cu un grad mai cald va fi la Cluj. Se prevede cer variabil la Timisoara, cu plus 15 grade.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 14 la Madrid. Sunt asteptate ploi slabe la Londra si Paris, cu temperaturi de pana la plus 13 si plus 11 grade. 9 grade vor fi si la Amsterdam. Se prevede cer variabil la Roma. Innorat va fi la Berlin, la Viena sunt prognozate ploi. Maxime de pana la plus 4 grade vor fi la Kiev. La Atanea sunt asteptate furtuni insotite de descarcari electrice.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie