Un bărbat a amenințat cu cuțitul un procuror și a încercat să-i fure mașina
Social 3 august 2022, 15:40 | 633

Caz ieșit din comun, ziua în amiaza mare, în centrul Chișinăului. Un individ de 33 de ani a amenințat trecătorii cu un cuțit, iar pe un șofer l-a scos forțat din mașină și i-a luat locul. Totul s-a întâmplat ieri, pe strada Ismail. Buclucașul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă acum până la trei ani de pușcărie.

În imaginile publicate de internauți îl vedem pe individ cum îl bruschează pe un șofer, care s-a dovedit a fi procuror în cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale. Ulterior, făptașul îl rănește cu cuțitul pe unul dintre trecători, care a încercat să îl calmeze.

Individul a fost imobilizat, într-un final, de un echipaj al poliției, care patrula pe strada Ismail.

NATALIA STATI, ofițer de presă al Poliției Chișinău: "În urma reacționării prompte, suspectul a fost imobilizat de către angajații poliției de comun cu cetățenii care erau la fața locului. Totodată, la fața locului a fost solicitat și grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Centru pentru documentarea și fixarea acțiunilor bărbatului."

Până a-l ataca pe procuror, individul ar fi dat buzna în sucursala unei bănci și l-a amenințat pe paznic, după care a dat bir cu fugiții.

NATALIA STATI, ofițer de presă al Poliției Chișinău: "Bărbatul a fost dus la expertiză, unde i-au fost prelevate probe biologice pentru a stabili dacă în momentul comiterii infracțiunii acesta se afla sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise."

A fost inițiată o cauză penală pentru huliganism, infracțiune care se pedepsește cu amendă de 52 de mii 500 de lei, sau cu închisoare de până la trei ani.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie