Image-Description
Atac fără precedent în Brăilă
Externe 12 noiembrie 2018, 20:01 | 906

Atac fără precedent în orașul Brăila din România, unde zece oameni, printre care și doi copii, au fost răniți. Asta după ce un tânăr de 20 de ani a înjunghiat un șofer și i-a furat mașina. Ulterior, a lovit cu ea mai mulți trecători. Atacatorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Scenele de groază, parcă rupte dintr-un film, au avut loc aseară la marginea orașului Brăila, unde individul urma să cumpere o mașină. Fiind în stare de ebrietate, el a dorit să o testeze, dar s-a certat cu proprietarul și l-a înjunghiat. Ulterior, tânărul a urcat la volanul automobilului și a lovit intenționat doi pietoni pe șoseaua de centură a orașului. Apoi și-a continuat drumul până în parcarea unui mall din Brăila, unde a făcut alți șapte răniți. Acolo, individul a fost pus la pământ de câțiva martori, care au și chemat poliția.

La fața locului au fost chemate și mai multe ambulanțe, care au acordat ajutor victimelor. Potrivit informaţiilor apărute în presa locală, tânărul atacator este recidivist. În 2017, când era încă minor, a fost condamnat pentru violență la opt luni de închisoare cu suspendare. Împreună cu tatăl lui au bătut un bărbat. Suspectul a rămas sub supravegherea mamei, care trebuia să se asigure că urmează un curs de formare profesională, pentru că a abandonat şcoala la 13 ani. 

Opinia ta contează. Comentează!