Cântăreaţa americană Beyonce a devenit cel mai premiat artist din istoria galei Grammy Awards
Monden 6 februarie 2023, 21:07 | 1093

S-a scris istorie la cea de-a 65-a gală a premiilor Grammy, care a avut loc aseară la Los Angeles. Cântăreaţa americană Beyonce a devenit cel mai premiat artist din istoria galei Grammy Awards, după ce a câştigat patru trofee - care au ridicat bilanţul victoriilor obţinute de-a lungul carierei sale la 32.

BEYONCE cântăreață: "Mulțumesc mult! Încerc să nu devin prea emoţionată. Încerc doar să mă bucur de această seară. Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mă protejează. Îţi mulţumesc, Doamne!"

Cântăreţul britanic Harry Styles a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului, graţie materialului său discografic intitulat „Harry's House”. Harry Styles s-a impus în mod surprinzător la această categorie, învingându-le pe marile favorite, Beyonce şi Adele.

Premiul Grammy pentru „albumul anului” este cel mai râvnit trofeu din palmaresul anual al acestei gale, scrie AFP.

HARRY STYLES: "Sunt atât de recunoscător. Îl voi da mai departe și colaboratorilor mei... Sunt atât de... Asemenea lucruri nu se întâmplă des unor oameni ca mine și asta e atât de drăguț. Mulțumesc mult!"

Bonnie Raitt a câştigat premiul Grammy la categoria „cântecul anului„ cu single-ul „Just Like That”, potrivit AFP, iar cântăreaţa de jazz Samara Joy a fost desemnată învingătoare la categoria „cel mai bun artist debutant”. Adele a câştigat un premiu Grammy la categoria "cea mai bună interpretare pop solo" cu single-ul "Easy on Me".

ADELE: "Dedic acest premiu fiului meu, Angelo. Rich mi-a spus că dacă voi câștiga, să nu plâng și iată-mă plângând."

Segmentul special a început cu LL Cool Jr. prezentând premiul de impact global, primit de Dr. Dre, anunțând că în anii următori premiul va fi numit după numele acestuia.

DR. DRE: "Nu m-am așteptat la așa ceva. Mulțumesc! Sunt extrem de mișcat de acest premiu."

Vedetele au impresionat și cu aparițiile lor în ținute extravagante și creații ale marilor case de modă.

Opinia ta contează. Comentează!