Jurnalul orei 17, 9 Ianuarie
Jurnalul orei 17:00 9 ianuarie 2023, 18:52 | 1056

Prezentat de Vasile Luchianu

Practicile de a steriliza câinii străzii și de a-i duce în locuri special amenajate sunt demult puse în aplicare în orașele care se confruntă cu problema maidanezilor, dar nu și în Ialoveni. Acolo, problema este soluționată într-un mod barbar. Localnicii se plâng că găsesc pe străzi zeci de câini. otrăviți. Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Numărul cazurilor de infecții respiratorii este în creștere continuă, în Chișinău. Săptămâna trecută au fost înregistrate peste 160 de cazuri, a precizat astăzi șeful Direcției generale sănătate, Boris Gâlca. Potrivit acestuia, municipiul Chișinău se află în alertă epidemiologică.

Locul de veci s-a scumpit cu 70 la sută! Consiliul municipal Chișinău a aprobat, la finele anului trecut, noi tarife pentru rezervarea și repartizarea locurilor în cimitirele din raza orașului. Decizia ar fi fost dictată de creșterea generală a prețurilor și de faptul că o ajustare a tarifelor nu a fost făcută de foarte mult timp. Chișinăuienii s-au arătat indignați de această decizie și spun că în zilele noastre ”e mai scump să mori, decât să trăiești”.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie