Deputați s-au luat la harță după ce doi fruntași PSRM au pozat la Moscova sub steagul proiectului „Novorossia”
Politic 20 octombrie 2022, 15:31 | 1395

Un nou scandal în Parlament, cu acuzații și amenințări. Deputații s-au luat la harță, după ce doi dintre fruntașii PSRM, Vlad Batrâncea și Olga Cebotari, s-au întâlnit la Moscova cu sateliții lui Putin, sub steagul proiectului ”Novorossia”. Legislatorii PAS i-au acuzat pe deputații socialiști de trădare și servilitate față de interesele Kremlinului, iar cei din urmă le-au sugerat primilor că ar putea să ia bătaie de la lume, dacă ar merge mai des prin teritoriu.

Deputatul Alaiba i-a întrebat pe deputații PSRM câți bani publici au fost cheltuiți pentru deplasarea la Moscova a celor doi colegi socialiști și dacă există sau nu vreun membru al fracțiunii PSRM, care se disociază de gestul lui Batrâncea și Cebotari?

Amintim că secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrâncea, și membrul Comitetului executiv al PSRM, Olga Cebotari, au mers la Moscova și au strâns mâna sateliților lui Putin din Partidul „Spravedlivaia Rossia”. Au făcut-o sub steagul așa-numitului proiect ”Novorossia”, care presupune înglobarea sudului Ucrainei, dar și a Basarabiei, într-un spațiu politic rus.

Opinia ta contează. Comentează!