Meteo, 18 Septembrie
Meteo 18 septembrie 2023, 20:59 | 265

Prezentat de Felicia Jenunchi

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de pericol de incendiu pe tot teritoriul țării, valabil în perioada 15-30 septembrie. Aceasta sapatamana este caracterizata de maxime de pana la plus 28-29 de grade. Maine, 19 septembrie, in capitala se vor atesta plus 27 de grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 13. In regiunea de nord a republicii maximele nu vor depasi plus 27 de grade, in localitatile sudice acestea se vor situa in jurul valorii de plus 28, plus 29 de grade,

In Romania maximele termice se vor situa intre plus 24 si plus 28 de grade. 27 de grade se vor atesta în capitala, va fi in mare parte insorit. Meteorologii anunta ploi la Cluj, cu maxime de pana la plus 24 de grade.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 27 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 25 la Madrid. Innorat va fi la Londra, in mare parte innorat la Paris, cu plus 19 si plus 22 de grade. Precipitatii sunt prognozate la Amsterdam, maximele nu vor depasi 18 grade Celsius. Furtuni insotite de descarcari electrice sunt asteptate la Roma. Innorat va fi la Viena, partial innorat la Berlin. Plus 21 de grade se vor atesta la Varsovia. Insorit va fi la Atena, in mare parte insorit la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie