Forfotă la Castelul Windsor
Externe 15 mai 2018, 19:59 | 1059

Au rămas patru zile până la ”nunta anului”, cea a prinţului britanic Harry cu logodnica sa, Meghan Markle. La castelul Windsor, zeci de bucătari fac meniul ales de cuplu, care de altfel, s-a implicat intens şi a gustat fiecare preparat pregătit pentru musafiri.

În bucătăria de la castelul Windsor este mare forfotă, acolo unde se pregătește meniul pentru marea petrecere din Londra. Bucatele, preparate din ingrediente locale, sunt atent pregătite și degustate, inclusiv de cuplul princiar.

Deși nu oferă detalii despre răsfățul culinar de la nunta celor doi, Palatul Kensington a dezvăluit că tortul de nuntă va avea aromă de lămâie şi va fi realizat de o cofetărie din Londra. Între timp, apar și primele tensiuni înainte de nuntă. Presa de peste Ocean relatează că tatăl lui Meghan Markle, care trebuie să-şi conducă fiica la altar, a anunţat că nu mai vine la Londra. Totul, după ce s-ar fi dezvăluit că bărbatul a colaborat cu paparazzi şi a regizat imaginile, în care a apărut în urmă cu mai multe zile, pregătindu-se pentru nuntă. Un purtător de cuvânt al familiei regale britanice a făcut un apel la înțelegere, prezicând că este un moment foarte personal pentru viitoarea mireasă. Fosta actriță, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, de 33 de ani, şi-au anunţat logodna în luna noiembrie a anului trecut. Ei se vor căsători sâmbătă, pe domeniul castelului Windsor.

Opinia ta contează. Comentează!