Meteo, 25 Decembrie
Meteo 1 ianuarie 1970, 04:00 | 276

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana sunt asteptate maxime de pana la plus 15, plus 16 grade, iar pe timp de noapte se vor inregistra temperaturi de pana la zero grade. Maine, 26 decembrie, in capitala se vor inregistra temperaturi de pana la plus 13 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 7 grade, vantul va sufla in direcția sud-vestică cu rafale de 18 kilometri la ora. In regiunea de nord a republicii vor fi plus 10, plus 11 grade. In localitatile sudice temperaturile maxime se vor situa in jurul valorilor de plus 14, plus 15 grade.

In Romania maximele termice se vor situa intre plus 8 si plus 14 grade. Plus 13 grade se vor inregistra la Bucuresti, Iasi si Craiova. Cu un grad mai cald va fi la Constanta. 8 grade vor fi in termometre la Cluj, 10 la Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 12 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 8 la Madrid. Innorat va fi la Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 12 si plus 9 grade. Se prevede cer variabil la Londra. Partial innorat va fi la Roma si la Viena. Va ploua la Berlin. In mare parte insorit va fi la Atena. Iar la Kiev termometrele vor indica plus 7 grade ziua.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie