Peste 300 de persoane au rămas blocate în clădirea World Trade Center din Hong Kong
Externe 15 decembrie 2021, 15:39 | 463

Peste 300 de persoane au rămas blocate miercuri în clădirea World Trade Center din Hong Kong. Acolo a început să se propage un incendiu, care a obligat serviciile de intervenţie să evacueze funcţionari şi clienţi ai centrului comercial din acest zgârie-nori. Operaţiunile sunt în desfăşurare.

Potrivit presei locale, din cauza faptului că incendiul a izbucnit la ora prânzului, în clădire se aflau sute de persoane care lucrează acolo, dar şi clienţi ai magazinelor şi restaurantelor din World Trade Center Hong Kong.

Focul a izbucnit la parterul centrului comercial, zonă aflată în renovare. Publicaţia South China Morning Post relatează că cel puţin şapte persoane au avut de suferit din cauza inhalării de fum şi că autorităţile au decretat nivelul 3 de urgenţă, dintr-un maxim de 5.

Clădirea este proprietatea unei companii imobiliare. Are 14 etaje cu spaţii comerciale, 25 de etaje cu birouri şi este amplasată în unul dintre principalele districte comerciale şi financiare ale fostei colonii britanice.

Incendiul de proporţii a provocat şi întreruperea traficului în tot oraşul, potrivit cotidianului local The Standard, citat de Agerpres.

Opinia ta contează. Comentează!