A încercat să urce cu un pistol pneumatic în avionul pe cursa Chișinău - Tel Aviv
Social 1 august 2022, 15:54 | 585

Un bărbat a fost oprit pe Aeroportul Internațional Chișinău în timp ce încerca să urce cu un pistol pneumatic în avionul pe cursa Chișinău - Tel Aviv. Pasagerul a fost reținut și dat pe mâna polițiștilor. Urmează detalii și alte știri.

Un șofer a ignorat somațiile polițiștilor, care i-au cerut să tragă pe dreapta, și a continuat să circule cu viteză printr-un sat din raionul Glodeni. Polițiștii s-au luată după el. Cursa nu a durat - bărbatul a pierdut controlul mașinii, oprindu-se în peretele unei case. Imaginile de la fața incidentului au fost distribuite pe rețelele de socializare.

Deocamdată, nu se cunoaște dacă șoferul era sau nu în stare de ebrietate.

Corpul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 66 de ani a fost găsit în curtea casei sale, în satul Vadul-Rașcov, raionul Șoldănești. Vecina victimei a sunat la 112. Polițiștii și medicii legiști nu au găsit pe suprafața cadavrului niciun semn de moarte violentă. Sunt întreprinse măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului.

O altă nenorocire s-a produs în sectorul Buiucani al Chișinăului. Un bărbat de 49 de ani s-a înecat în lacul din Parcul ”La Izvor”. Corpul neînsuflețit a fost scos din apă de către salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Nu se cunoaște în ce condiții s-a produs tragedia. A fost deschisă o anchetă și polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Israel a fost oprit pe Aeroportul Internațional Chișinău în timp ce încerca să urce cu un pistol pneumatic în avionul pe cursa Chișinău - Tel Aviv. Arma a fost depistată în bagajul de cală al bărbatului, care s-a prezentat pentru formalitățile de control prin sala VIP. La fața locului a intervenit grupul operativ al Poliției de Frontieră Aeroport. Obiectele au fost ridicate și urmează să fie transmise la Centrul criminalistic și expertize judiciare al Ministerului de Interne.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie