Jurnalul orei 17, 3 Aprilie
Jurnalul orei 17:00 3 aprilie 2023, 18:22 | 533

Prezentat de Eugenia Apostu

Gheorghe Begu, șoferul care se face vinovat de accidentul de pe viaduct, riscă patru ani și opt luni de închisoare și o plată de 6,2 milioane de lei în favoarea Marcelei Paladi, victimă a accidentului. Procurorii mai cer ca lui Begu să îi fie retras dreptul de a mai conduce mijloace de transport. Avocatul lui Begu zice că solicitarea procurorilor e prea dură. Sentința urmează a fi anunțată pe 3 mai.

Accident cumplit pe strada Albișoara! Un șofer de 27 de ani a murit, după ce a pierdut controlul mașinii și s-a lovit puternic într-un pilon. Potrivit poliției, bărbatul era în stare de ebrietate. În automobil se aflau încă două persoane, care au scăpat cu viață.

Birouri goale, praf și mult gunoi! Asta a rămas în clădirea Avia Invest, după ce mai mulți angajați, dar și membri ai Partidului Șor au plecat de acolo. A dispărut și mobilierul. În schimb, au rămas șapte automobile de lux, printre care și o mașină blindată. ”Toate bunurile Avia Invest vor trece în gestiunea Aeroportului Internațional Chișinău”, a declarat astăzi administratorul adjunct al întreprinderii, Constantin Vozian, care a organizat un tur de presă la aeroport.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie