Jurnalul orei 17, 7 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 7 decembrie 2023, 18:50 | 795

Prezentat de Vasile Luchianu

Membrii Comisiei naționale pentru integrare europeană au aprobat astăzi planul de limitare a influenței excesive a intereselor private asupra vieții economice, politice și publice, așa zisul plan de deoligarhizare.

Atac armat la o școală din orașul Briansk, din sud-vestul Rusiei. O adolescentă de 14 ani a venit la ore cu o armă de foc și a tras de mai multe ori în colegii de clasă. Potrivit anchetatorilor ruși, au murit două persoane, inclusiv autoarea atacului, care s-a sinucis. Cinci copii au fost răniți, scrie RIA Novosti.

Transformări majore la Edineț! Opt autobuze noi, 17 stații inteligente de așteptare a transportului public, dotate cu panou informativ, videocamere, iluminat fotovoltaic și WiFi gratuit, trei intersecții echipate cu un ansamblu de semaforizare care prevede și un sistem de undă verde pentru transportul public. Sunt doar câteva realizări în cadrul proiectului „Edineț - oraș cu perspectivă de viitor”, început în urmă cu trei ani pentru modernizarea municipiului. Uniunea Europeană a contribuit cu peste patru milioane de euro.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie