Deputații Platformei Demnitate și Adevăr și ai Partidului Acțiune și Solidaritate au blocat astăzi tribuna centrală a Parlamentului
Politic 21 februarie 2020, 15:36 | 2259

Deputații Platformei Demnitate și Adevăr și ai Partidului Acțiune și Solidaritate au blocat astăzi tribuna centrală a Parlamentului, în semn de protest față de respingerea inițiativelor opoziției. S-a întâmplat la începutul ședinței în plen, când premierul Ion Chicu a venit pe neașteptate să prezinte raportul de activitate a Guvernului în 100 de zile. Bruiat de parlamentarii Blocului ACUM, care scandau „Rușine!” și „Jos Ciocoi!”, prim-ministrul NU a reușit să-și prezinte raportul, iar ședința legislativului a fost transferată pentru săptămâna viitoare.

În timpul pauzei, deputații au ieșit la declarații pentru presă.

Mai apoi, în sala de presă a Parlamentului a venit premierul Ion Chicu. Chiar acolo și-a prezentat o versiune prescurtată a raportului de 100 de zile de activitate a Guvernului. Timp de jumătate de oră, Chicu a vorbit doar despre realizările executivului.

Între timp, președinta Parlamentului, Zinaida Greceanâi, a anunțat convocarea Biroului Permanent, iar după ce deputații au fost invitați din nou în plen, s-a constat că sala e cam pustie.

Ședința Parlamentului a fost transferată pentru săptămâna viitoare, dar data exactă nu a fost stabilită. 

Opinia ta contează. Comentează!