Votarea suspendată în unele localități
Politic 5 noiembrie 2023, 09:28 | 963

Procesul de votare a fost suspendat într-o secție de votare din orașul Cantemir. Anunțul a fost făcut de președintele Comisiei Electorale Centrale, Angelica Caraman, în cadrul primului briefing organizat azi de CEC.

ANGELICA CARAMAN, președintele Comisiei Electorale Centrale: "Imediat după deschiderea secției de votare, am fost anunțați despre suspendarea votării într-o secție de votare din orașul Cantemir, este vorba despre secția de votare 8/2 și în legătură cu necesitatea de a retipări buletinele de vot pentru această secție. Respectiv după ce problema va fi remediată, vom anunța despre reluarea votării în această secție de votare."

Totodată, în două localități din autonomia găgăuză, Chioselia Rusă și Cotovscoe, nu vor avea loc alegeri pentru funcția de primar, iar în satul Cialîc, raionul Taraclia, alegătorii nu vor participa la alegerile pentru consiliul local. În aceste localități a fost înregistrat câte un singur candidat la funcția de primar și respectiv, un singur concurent electoral, în cazul căruia a fost dispusă anularea înregistrării, a precizat președintele Comisiei Electorale Centrale, Angelica Caraman.

Opinia ta contează. Comentează!