Meteo, 28 August
Meteo 28 august 2023, 17:43 | 307

Prezentat de Felicia Jenunchi

Ultima saptamana din vara este caracterizata de temperaturi inalte, de pana la plus 37 de grade, astfel, in perioada 27-29 august, Serviciul Hidrometeorolgic a emis cod galben de canicula in localitatile de nord si cod portocaliu in cele centrale si de sud. Maine, 29 august, in capitala se vor atesta plus 37 de grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 21. Regiunea de nord a republicii este caracterizata de maxime de pana la plus 35 de grade, in localitatile sudice maximile se vor situa in jurul valorii de 38 de grade.

In Romania maximele termice se vor situa intre plus 29 si plus 38 de grade. Sunt anuntate averse si furtuni la Craiova si Timisoara. Plus 37 de grade se vor atesta la Bucuresti, cu un grad mai cald va fi la Iasi. Insorit va fi la Constanta si Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 28 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Se prevede cer variabil in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de plus 22 si plus 19 grade Celsius. Plus 22 de grade si ploi sunt asteptate la Roma. Va ploua la Viena, cu plus 20 de grade, Plus 17 grade vor fi la Berlin. Plus 32 de grade se vor atesta la Varsovia. In mare parte insorit va fi la Kiev. 34 de grade se vor atesta la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie